Vakantieperiode

De vakantie periode is aangebroken. Dat betekend dat ook voor de Dorpsgemeenschap Wapserveen het even een rustige periode is. Dat wil echter niet zeggen dat er achter de schermen niets gebeurd. We zijn al druk bezig geweest met het programma voor na de vakantie.

Begin septemebr zal er weer een nieuwsbrief verschijnen. Verenigingen zullen binnenkort een mail ontvangen of er een artikel van hen in de nieuwsbrief opgenomen kan worden. Mocht u zelf een item hebben wat u in de nieuwsbrief opgenomen wilt hebben, mail dit dan naar de Dorpsgemeenschap.

Verder staat er voor 18 september de fietstocht "De levensroute van Egbertje Leutscher-de Vries" op het programma. Op 1 oktober is er een avond/nacht spektakel te verwachten wat in samenwerking met de activiteitencommissie De Wiekslag wordt georganiseerd. Eind oktober is er weer een ochtend heideopschonen.

U leest het; we zitten niet stil. En dan gaan we ook nog aan de gang met een update van het Dorpsplan! In de volgende nieuwsbrief leest u er vast meer over.

voor nu een fijne vakantie!

 

Dorpsgemeenschap Wapserveen