Uitnodiging Fittest 55+ voor inwoners uit Havelte, Darp, Havelterberg, Uffelte en Wapserveen

Beste mensen,

Bewegen is in meerdere opzichten heel erg belangrijk voor de mens. Daarom nodigen de Beweegcoaches van de gemeente Westerveld u bij deze uit voor een Fittest. Deze Fittest zal op dinsdagmiddag 11 februari of woensdagmiddag 12 februariworden gehouden in de Veldkei.

De Fittest laat zien hoe fit en gezond u op dit moment bent en wat u kunt doen om dit te behouden of te verbeteren.

Hoe fit bent u? Kunt u advies gebruiken?

De Fittest is bedoeld voor inwoners van Havelte, Darp, Havelterberg, Wapserveen en Uffelte die nieuwsgierig zijn naar hun fitheid. De Fittest meet onder meer uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht, balans, bloeddruk en bloedsuiker. De Fittest duurt in zijn totaliteit ongeveer zo’n 30 minuten en is speciaal ontwikkeld voor 55-plussers. De eerste 10-15 minuten zal de daadwerkelijke Fittest worden afgenomen door de fysiotherapeuten, waarna uw bloeddruk en bloedsuiker wordt gemeten door de assistent van de huisarts. Hierna zal een adviesgesprek volgen van 10-15 minuten met de Beweegcoach van de gemeente Westerveld of met een lifestylecoach. Ook is de dorpsverbinder van Welzijn Mensen Werk aanwezig voor vragen en advies.

 Doet u mee?

Bent u nieuwsgierig naar uw fitheid en/of wilt u meer informatie hierover? Bel dan naar 140521 of mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: doe dit tenminste vóór 10 februari 2020. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u ongeveer één week voor de Fittest een e-mail met daarin de datum en het tijdstip waarop u ingepland staat en u de Fittest kunt doen. Uw gegevens worden in alle gevallen strikt vertrouwelijk behandeld. Heeft u problemen met vervoer/om zelfstandig bij de Veldkei te komen? Geen probleem! Hier zijn namelijk mogelijkheden voor! Deelname aan de Fittest is geheel gratis!